item-thumbnail

Të jesh ndryshe sot

0 09/02/2017

Provoni penelin ngjyrë blu në sytë tuaj. Do tju bëjë të duken edhe më të mëdhenj dhe të bukur ndërsa shoqërimi ideal do ishte një laps buzëqesh ngjyrë...

1 2