item-thumbnail

Këpucët komode me taka

0 26/03/2015

Për të gjitha ato vajza dhe gra që preferojnë të veshin taka, është mirë që ato të jenë edhe komode sepse duhet ti mbajnë të veshura për një kohë të g...

item-thumbnail

Harrojini takat e larta

0 25/03/2015

Harrojini takat e larta, Laura Bailey sjell disa propozime shumë interesante këpucësh për këtë sezon të ri. Koleksioni i saj i fundit dominohet nga kë...