item-thumbnail

Make up-i ideal për sot

0 02/02/2017

Rekomandimi për ditën e sotme është një make up i lehtë plot shkëlqim. Mundohuni të dukeni seksi me sy me tone shkëlqyese dhe thjesht rimel, evitoni p...