Gjëra që ndodhin përherë në seks, por… për të cilat nuk flet askush

seks-3-420x224
Gjëra që ndodhin përherë në seks, por… për të cilat nuk flet askush

Të gjithë njerëzit bëjnë seks, disa më shpesh, e disa më rrallë. Në përgjithësi, ne e mendojmë seksin sikur në filma, ku seksi në dush është diçka shumë erotike, dhe ku nuk ka zhurma apo momente të çuditshme. Mirëpo, ka shumë momente gjatë seksit që janë qesharake, të çuditshme.

Hapësira e lagur

Këtë e dini të gjithë. Pas seksit, në çarçafë? Që të dy e dini se është një pjesë e lagur dhe e injoroni, bëheni sikurse nuk është aty. Epo, është aty.

Kur vendosni t’i ndërroni pozicionet, e që të dy mendoni pozicione të ndryshme

“Oh ti mendove atë pozitë…”

Ish-i në mendime…

Kjo na ndodh të gjithëve. Nuk është diçka ‘personale’, mirëpo është normale që herë pas here të ju vijë në mendje ish i dashuri apo e dashura.

Lini një koment

Adresa juaj e email nuk do te publikohet.